keresés menü

A pusztítás Mekkája érkezik a hónap végén ennek a játéknak a képében

Sos Sosowski játéktervező két éve mesterséges intelligencia segítségével próbált meg emberi alakokat létrehozni. Aztán valami hiba csúszott a dologba, és ilyen, Arca klipjeit idézően csapongó alakok születtek.

Ő pedig nem hagyta őket veszni, hanem felépített köréjük egy világot, amiben tetszőlegesen lehet rombolni ezekkel a csapongó, agyhalott zombikkal. Sőt, még építeni is lehet benne dolgokat, hogy annál nagyobbat lehessen később rombolni. A végcél pedig az, hogy a pusztításunkat majd videó formájában megosszuk a világgal. Hoppá!

“Amikor egy VR játékkal játszok, mindig az az első, hogy megpróbálok mindent lerombolni magam körül, miközben a játékoknak pont nem ez lenne a lényege.”

Így elmélkedett Sosowski, a saját VR játékára pedig ebből a szempontból nem lehet panasz, a fent ágyazott trailer alapján itt tényleg a puszta pusztításról, a zsigeri őrjöngésről szól minden.

És ezzel alighanem körbe is értünk: a pogózás ugye keretek közé szorította a mindennapi gőz kieresztését, itt pedig a (virtuális) valóságban tehetjük meg mindezt.

Megjelenés: január 31, részletek erre.