keresés menü

Két hét múlva kiderül Budapesten, hogy mit tartogat a digitális jövő

Ilyen és hasonló témákban tágítanak fejet a tavalyi év után idén ősszel is megrendezésre kerülő Mobil Weekenden szeptember 22. és 24. között a Dobozban és a közelben lévő Extra Budapestben.

Lesz egy csomó előadás és workshop itthon és távoli országokban pallérozódott szakemberekkel, ami szakmaibelieknek kábé kötelező, már csak azért is mert kiváló alkalom bemutatkozásra, kapcsolatépítésre, de a téma iránt érdeklődők számára is legalább erősen ajánlott a megjelenés, ha képeben akarnak lenni a legfrissebb mobiltrendekkel. >ITT< megnézheted, hogy kik fognak beszélni a jövőről.

“Chipet mindenbe! Inforgrafikát mindenről! Adatokat mindenhonnan!”

A szavak azonban úgy jók, ha tett is követi őket. Így a Mobil Weekend talán legizgibb programja a fejlesztői verseny lesz. Ezt egy korábbi ötletverseny vezette fel, ahova bárki küldhetet tippeket, hogy ő milyen új alkalmazást használna szívesen.

A zsűri kiválasztotta a legjobb tizenkét ötletet, amikhez négy terület (UI/UX dizájn, mobilalkalmazás-fejlesztés, IoT-fejlesztés és marketing) szakemberei jelentkezhettek fejlesztőnek. Ők fogják majd a Mobil Weekend alatt 4-6 fős csoportokba rendeződve megvalósítani ezt a tucatnyi ötletet. Wow, nem de?

Mobil Weekend Budapest 2016

Időpont: 2016 szeptember 22-24.
Helyszín: Klauzál utca 10, Doboz és Extra Budapest
Belépők & bérletek: >ITT<

Tűz tartalom 🔥