keresés menü

Miért lett szükséges az amerikai füveseknek külön Tindert indítani?

Todd Mitchem, a High There CEO-ja egy személyes sztori után kezdett el ötletelni. Történt ugyanis, hogy egy randin elmesélte, hogy igen, ő szokott fűvel élni. Mire a lány rögtön rövidre is zárta a dolgot.

Nem meglepő módon ugyanis a törvényi engedélyezés nem oldotta fel a társadalomban az évek során felgyülemlett előítéleteket. A mai napig általános megnyilvánulás, hogy ferde szemmel néznek a fogyasztókra.

Ez az app egy olyan felületet biztosít, ahol a társkeresőknek nem kell attól tartaniuk, hogy eljön majd az kényes a pont, amikor színt kell vallaniuk.

Aki ide regisztrál, az már számol ezzel a dologgal.

A Tinderhez hasonlóan itt is balra és jobbra tudjuk dobálni a paraméterek alapján elénk kerülő embereket. Annyi kiegészítéssel, hogy beállíthatjuk a füvezési szokásainkat is. Egyrészt hogy milyen formájában szeretünk fogyasztani, másrészt azt is, hogy milyen hatással van ránk a fű: lenyugtat, vagy inkább felpörget, esetleg totál széthullunk tőle.

A készítők elmondása szerint annyiból állna az applikáció kiterjesztése más földrajzi területekre, mint egy húzás az érintőképernyőn. Egyelőre azonban csak a tengerentúlon lehet kipróbálni, a szabad államokban.

(via Mashable / High There)