keresés menü

Mi épül az Akvárium Klub túlsó végében?

Mármint nem ott, ahol a lépcsőt lepik el a zsibongó embercsokrok, hanem a víztükör után, a József Attila utcához közelítve? Miután a hely a Facebook-oldalára posztolt egy ilyen sejtelmeskedőt, mi inkább a saját lábunkon mentünk el megnézni, mi készül, de faggatóztunk is egy kört. Makara Eszter, az Akvárium Klub sajtósa révén annyival kerültünk beljebb, hogy valamiféle strandhangulatot fognak idevarázsolni, ha már a Balaton nem hajlandó idáig érni, és mindebben raklapok lesznek a segítségükre.

Tocsogóslángosozó nem, de valami burekféléket áruló büfés biztosan lesz, illetve egy merch-pult is, ahol napozós, nyárias ruházatot fognak árulni, egy másik bódéban meg másvalamit, amit még a titoktartás homálya fed.

Nem nehéz viszont kitalálni, mi fog folyni a FÉNY feliratú kalyibában – úgy tűnik, a szörpös habzóvodka valahogy az a fajta sláger, ami jó tíz év után sem jut az olyan buliitalok sorsára, mint a VBK vagy a búvár (kérdés, mennyire tud majd lépést tartani a sokkal olcsóbb fűbenborozás jelenségével).

Jó hír viszont, hogy az Akváriumosok készülnek foglalkozni a kedvenc ücsörgő kisréttel is, ami ocsmány módon indult sivatagosodásnak az elmúlt hónapokban, hatalmas kemény és száraz foltokkal, fű nélkül, úgyhogy remélhetőleg nemsokára ez a kérdés is megoldódik, és ismét puha gyepre lehet majd leszúrni a fixit meg a vízipipát. Plusz: a teraszra kerül egy új árnyékoló is, ami a tervek szerint majd a mokányabb nyári hőhullámok ellen fog védeni.

A (sajnos élménycsúszda nélküli) strandrészleg egyébként már szombaton nyílik, a többi vérfrissítésre pedig az elkövetkező hetekben kerül sor.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥