keresés menü

Merre legyen a jövet-menet? Hétvégi programajánló, hogy mindenki tudja!

BULIKAAA

Csak nem megint beütött a péntek este? Hát mi történik, az isten szerelmére? Nem is ez a fontos, hanem hogy mi fog! Csüggedelemre semmi ok, ezért vagyunk itt mi, hogy megmondjuk.

PÉNTEK: Főzdefeszt @ Mikszáth Kálmán tér
Gyakorlott sörforradalmárok már álmukból felébresztve is duruzsolják komlós-gyömbéres-kásás hangon, hogy Betyár és Keserű Méz, de még sosem késő felugrani a habzóvagonra! A Főzdefeszt mindig egyre több és több embert mozgat meg, a sorok is mindig egyre hosszabbak, de egy zsigerileg ható indian pale ale-ért azért mégiscsak megéri az a negyed órás sorbanállás, nem? Sörfélék sorolása itt fent, a link mögött – ennél rosszabbul sose induljon a víkend!

fozde

PÉNTEK: Wunder Bár @ Pántlika
Tom Select és Benson Madame, na mit jelent a két név? Hát Girls & Mathematics bulit, mi mást, amiről mi már ezzel a pár sorral többet mondunk, mint ők magukról összesen valaha, mert nem annyira szeretik a terjengős öntömjént, és ez így van jól – enélkül is sokakat érdekel a visszafogott, okos house, amit játszani szoktak. Ja de, annyit azért írnak a mai buliról: “Im Einklang mit Mensch und Natur.” Ennyike, menjetek.

pantl

PÉNTEK: Sticky Beats w/ Designer Drums @ AnKERT
“Ezzel a bulival és a Designer Drums vendégszereplésével zárjuk a nyarat az AnKERTben, ezért a megszokottnál is több vidámkodás várható részünkről. Gyertek kötetlenkedni ;)” – szól a diszklózsúr, amit tehát TMX és Brandon képvisel a neondiszkó oldalról és Soundbank & Szobahipszter a szakértődiszkó oldalról. Kérdés?

des

SZOMBAT: OSGG14 @ Városligeti Műjégpálya
Jönnek a morcos hiphop császárai, az M.O.P., érted? Meg melléjük behoppan egy kisebb szekérderéknyi hazai rapcsapat a Killakikittől az NKS-en át a Hősökig, napközben pedig természetesen a gravitáviót hülyére vevő extrémsportok legügyesebbjei villantanak. De egyébként a teljes program itt található, ha már a Facebookra nem sikerült szinte semmit sem kiírni.

osg

SZOMBAT: Technokunst – Adam X, Clouds, Isu, Dork @ A38
“Hipnotikus, ikonikus, indusztriális, gépolajfoltos, futurista monotónia – napjaink egyik legérdekesebb és legfontosabb techno-előadója”, közlik Adam X-ről a szervezők, és ez bizony bizsergetően hangzik. A pengeéles brit teknót a Clouds szállítja le az egykori ukrán szállítóhajóra, úgyhogy minden adott egy gépiesített szeánszhoz.

adamx

SZOMBAT: Juniper @ Kolor
Kozmikus hajtóművekből kireppenő hüttyögések, aszteroidák egymás melletti elsuhanása, és így tovább, további sok csillagászati és scifista jelzőt kívánjon ide mindenki magának, mert ha hihetünk ennek a Boiler Room szettnek, akkor a manchesteri Juniper valami ilyesmivel érkezik. És mellé a LavaLavás fiúk!

junip

VASÁRNAP: Pictureplane @ Kolor
Bizony, van az úgy, hogy vasárnap is menni kell! Erre pedig mindenképpen érdemes, mert, idézet a szervezőktől: “a denveri Travis Egedy zenéjét annyira nem könnyű összefoglalni, ha el akarjuk kerülni a nagyon nagy túlzásokat vagy az olyan szörnyű buzzwordöket, mint a kitalált seapunk vagy az elcsépelt hálószoba-elektro.” Érthető, ugye? Na de minden egyéb az előbbi ugróhivatkozás mögött, szupperter lemezlovasok a Holalo DJ-k.

pict