keresés menü

Mérföldkőbulik szegélyezik a hétvégénket!

Péntek

1 éves a LÄRM
Nahát, mintha csak tegnap nyitott volna ki a kedvenc fekete klubbunk, pedig ma volt az – egy éve. Ennek örömére péntek este az elmúlt időszak fontos dj-párosai buliztatnak. BUÉK!

41 éves Dopeman @ Baráti Kávézó
A LÄRM-mel szemben Dopeman viszont már olyan régóta keresi a bajt, inkább az a meglepő, hogy csak 41 éves. Ő ennek örömére vár Mindenkit a Baráti Kávézóba önnepelni, ahol ingyenes élőkoncert is lesz.

Hangmás @ Corvintető
Hosszú ideig utolsó, de hangsúlyozottan nem búcsúkoncertjét adja a Hangmás a Corvintetőn, mivel Molnár Kata billentyűs külföldre költözik. A koncert után Tesco Disco sokáig.

Neonhullám @ Frisco
Első alkalommal jön viszont a mindenféle synthwave zenéknek helyet adó Neonhullám-klub, ahol is fellép az irányzat legkúlabb hazai helytartója: Lazerpunk!

Szombat

Központ vs Telep – Round 2 @ Toldi
Második alkalommal küzdenek meg semleges helyszínen a két legmenőbb belvárosi hely rezidensei. A Telep részéről a Headshotboyz és Bal sorakoznak fel, a Központ pedig a Silf – Deepinsessions sorral áll ki a Toldi klubban.

11061334_714405015342552_2166111639458208448_n

No Breasts, No Requests @ Kolor
Olyan ritkán tudják összeszervezni ezek ketten, hogy együtt zenéljenek, pedig az olyan jó szokott lenni. BA10 ismét egyenesen Tel-Avivból érkezik, Saiid pedig a sűrű Akkezdet Phiai-életet teszi félre egy kicsit a feka csapatásért.

+ egész hétvégén

Péntek reggel nyolc órától vasárnap éjfélig megünnepli az Uber Budapestet, ezért ebben az intervallumban minden fuvar ingyenes lesz. Hahó, in-gye-nes! Akár meglévő, akár új utasoknak. Maximum tíz ilyen grátisz utazást lehet igénybe venni, legfeljebb 3000 forint / utazás összegig. Buliból jövet-menet!

Aztán persze tali mindenütt!