keresés menü

Melegíts be a hétvégére ezekkel a 90-es évekbeli fitneszvideókkal!

Menünk első ajánlatában Traci Lords lengeti be a karjait olyan vadsággal a warmup után, hogy ahhoz lenne pár szava egy rendes edzőnek, meg úgy általában az egészhez. Amikor főhősnőnk bizarrul belereppel az egészbe olyanokat, hogy kontrolláld a csinos kis végtagodat! és nyomjad finoman, hadd égjen!, az sem segít azon, hogy egyes mozdulatok már ránézésre is inkább a sérülés, mintsem a fejlődés lehetőségét hordozzák magukban. Ettől még iszonyatosan szórakoztató nézni, mit alakítanak ezek hárman abban a nyomasztó kis nappaliban.

https://youtu.be/StnHU-yMT9Q

Michael és Janet testvére, La Toya Jackson kapcsán az első kérdésünk az lenne, hogy biztosan ez lenne-e a megfelelő outfit egy izzasztó edzéshez. Aztán a második is. A rikítósárga ruci felütése azzal a batár övvel = olyan, mintha egy életre keltett babát toltak volna bele az aktuális aerobikőrületbe. A legjobb persze az, hogy egy kommentelő szerint az énekesnő valamint nagyon rajta lehetett, ami talán nem is annyira elrugaszkodott tipp, eléggé elvarázsoltnak tűnik végig.

Tinigőz, tényleg? Lehetett akkor még így elnevezni egy videót? Úgy tűnik, igen. Ráadásul egy elképesztő intróval kezdődik, és bár valóban tény, hogy ez még nem kilencvenesévek, hanem nyolcvanasokvége, de az az alábbi negyed órából kiderül hamar, hogy egyszerűen nem hagyhattuk ki. Ahogy a lányok közben kamaszosan csacsognak és kacarásznak, arra még Schobert Norbi is kibontana egy Norbi Update szeletet!

Végül itt nem csak azt érdemes átgondolni, hogyan lehet ennyi időn keresztül folyamatosan ugrálni, és nem szívrohamot kapni, de azt is, hogyan jöhetett egyáltalán fitneszdivatba a(z itt éppen bordó) harisnyanadrág fölé húzott (kamuflázs!) tangabugyi.

Szép pénteket, szombatot és vasárnapot!