keresés menü

MEGŐRÜLET! Veszélyes kérdésekkel kezdték bombázni pesti bulihelyek Facebook-oldalait

Amióta a Harvard rászabadította a Facebookot a világra, azóta tudjuk, hogy nem csak az internet lett egy kicsit jobb hely, de egyúttal az internet egy kicsit rosszabb hely is lett. Hiszen sokan nem találják a helyüket ezen a furcsa új helyen. Nekik meg kell mutatni az utat. És néha szemérmetlenül keményen, a nyilvánosság bevonásával kell ezt megtenni, hogy később ezek a helyüket nem találók elmondhassák magukról: egyszer hibáztam a szociális médiában, de mára megerősödtem!

Nyilván valami ilyesmi célzattal posztolta ma ki mindenki kedvenc Madách téri kultúrkörkocsmája, a Központ az egyik hozzájuk érkezett üzenetet, a rá adott válaszukkal együtt:

A bejegyzés persze maga után vonta a gyorsreagálású hadtestet is, ami felhívta a figyelmet, hogy az Akvárium Klub is kap érdekességeket. Úgy mint:

Ezt pedig már mi találtuk:

Ezek után persze kíváncsiak voltunk az olyan magas labdákra is, mint például a Hivatal, ahol a jelek szerint egyelőre senki nem kopogtatott okmányigényléssel, vagy a Kuplung, ami a hirtelen megindult tendencia ellenére sem kapott autószerelőszakmai kérdést. A Kiadó Kocsmát inkább nem is emlegetjük.

És vajon a Csináltam neked egy éttermet, és ez sem elég azért szűnt meg, mert nem bírtak a vendégek nyomasztó kérdéseivel? :((((((((((((((((

Tűz tartalom 🔥