keresés menü

Meghalt a kanadai repper, aki egy repülőgép szárnyán akart reppelni

Jon James nem volt különösebben tehetséges MC, cserébe olyasmiket vállalt be, amiket nem sok pályatársa. Vagy leginkább egy sem. Például ugrott ki repülőből, és úgy formálta a szavakat, szabadesés közben:

De még ugyanebben a klipben egy mozgó kamionról is leugrott egy szakadékba (persze minden esetben kinyitotta végül az ernyőjét is):

Az extrém-rap-klip műfaját világra hozó Jones legutóbb még továbbment: Brit Columbiában egy repülőre szállva kisétált annak egyik szárnyára, hogy azon reppeljen. A kis azonban Cessna ettől spirálba került, amit a pilóta nem tudott korrigálni, a rapper pedig túl sokáig rögzítette magát a szárnyhoz, hogy végül ideje legyen azt elengedve ernyőt nyitni. Teste egy kráterbe csapódott.

Menedzserei a tragédia kapcsán közölték, hogy Jones egyébként masszívan készült erre a mutatványra. A tehetsége is megvolt egyébként hozzá, mert kamaszkora óta vonzódott az extrém mutatványokhoz, rengeteget síelt, és ő volt az első, aki beadta a fizzle flip nevű trükköt:

Végül az egyik síelése során hátsérülést szenvedett és a bokáját is összetörte, aminek eredményeképp letette a lécet, és inkább a zenélés felé fordult – hogy aztán azt újra összekösse mindenféle kaszkadőröket szégyenítő vadulásokkal.

A hétfőn bekövetkezett végzetes baleset óta barátok és sporttársak méltatják posztokban arról, mennyire nagyszerű ember volt, akinek aranyból volt a szíve, és az álmait élte.

Tűz tartalom 🔥