Jon James nem volt különösebben tehetséges MC, cserébe olyasmiket vállalt be, amiket nem sok pályatársa. Vagy leginkább egy sem. Például ugrott ki repülőből, és úgy formálta a szavakat, szabadesés közben:

De még ugyanebben a klipben egy mozgó kamionról is leugrott egy szakadékba (persze minden esetben kinyitotta végül az ernyőjét is):

Az extrém-rap-klip műfaját világra hozó Jones legutóbb még továbbment: Brit Columbiában egy repülőre szállva kisétált annak egyik szárnyára, hogy azon reppeljen. A kis azonban Cessna ettől spirálba került, amit a pilóta nem tudott korrigálni, a rapper pedig túl sokáig rögzítette magát a szárnyhoz, hogy végül ideje legyen azt elengedve ernyőt nyitni. Teste egy kráterbe csapódott.

Menedzserei a tragédia kapcsán közölték, hogy Jones egyébként masszívan készült erre a mutatványra. A tehetsége is megvolt egyébként hozzá, mert kamaszkora óta vonzódott az extrém mutatványokhoz, rengeteget síelt, és ő volt az első, aki beadta a fizzle flip nevű trükköt:

Végül az egyik síelése során hátsérülést szenvedett és a bokáját is összetörte, aminek eredményeképp letette a lécet, és inkább a zenélés felé fordult – hogy aztán azt újra összekösse mindenféle kaszkadőröket szégyenítő vadulásokkal.

A hétfőn bekövetkezett végzetes baleset óta barátok és sporttársak méltatják posztokban arról, mennyire nagyszerű ember volt, akinek aranyból volt a szíve, és az álmait élte.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)