keresés menü

Még lehet szavazni az első budapesti vádliszépségverseny indulóira!

vadlika

Szeptember 21-én tartotta meg a Budapest Bike Maffia (róluk hosszabb riportunk itt) valami hihetetlen indíttatástól vezérelve az első budapesti, sőt, első magyar, esetleg első (?) európai lábikra-szépségversenyt. A vádli különleges izomcsoport: ha az szép, akkor jó eséllyel viselőjének egyéb testrészei sem rondák, így jelentős iránytű egy testalkat megtippelésében – ráadásul ha pazar látványt nyújt, az elismerésre is okot ad, hiszen ez az egyik legnehezebben edzhető-formázható terület a testen. Persze egy jó biciklis életmód is csodákra képes, ugye.

Mindenesetre a rászorulókon segítő, de bográcsoztatásban sem utolsó bringás geng elkészítette a fotóit a versenyen, és tényleg van ám itt mindenféle vádli, például kapásból egy bringalánc-mindentlátószem-tetkós változat:

vadli1

Magassarkúval rásegítő:

vadli3

Letoltgatyás:

letolt

Az összes bátor, egyben arctalan (így egyenlő esélyekkel induló) versenyzőről készült képet itt lehet szakértői szemmel végigvizslatni, és vasárnapig pedig szavazni rájuk egy-egy lájkkal. A legtöbb kedvelést elérő vádli tulajdonosa Magic Bath sparty páros belépőt, Bagaboo (BBM) övtáskát, BBM pólót és szuper oklevelet nyer. Aki meg most lemaradt, annak aggódnia szükségtelen, októberben jön a második epizód. Addig robbantsatok bele még pár szálkát!