keresés menü

Nagyon jó, ahogy ez a hotelbe belógó medve a női mosdó csapjában lazít

Miután Törökországban már egy méhész befogta őket mézszakértőnek, addig Amerikában, egy montanai hotel medvevendégről tett jelentést. Annyi történt hogy az amúgy bocskorú állat fogta magát és bemászott a női mosdó ablakán, majd a csapban lelve meg a kényelmes pózt, beadott egy sziesztát.

Miután magától nem akart távozni, ezért a hotel vezetősége szakértői erősítést kért, akik végül is sérülés nélkül elszállították az állatot, majd egy távolabb eső helyen szabadon engedték. Szerencsére készült az egészről egy ilyen összeállítás is:

We had a surprise visitor last night in the hotel lobby. A yearling black bear found its way through a window into the ladies' room. Huge shoutout to Gallatin County Sheriff's Office and Montana Fish, Wildlife & Parks for keeping our guests safe, while recognizing what a once-in-a-lifetime experience it was. They were professional and safe, and provided a great opportunity for folks to learn a little bit about wildlife management. #buckst4 #visitbigsky #yellowstonecountry #beyondyellowstone

Közzétette: Buck's T-4 Lodge & Restaurant – 2019. szeptember 1., vasárnap

innen