keresés menü

MC Kemon is labdába rúg a mikrofonon kívül? Freestyle foci EB lesz az Ötkertben

kem

Látványos programra hívjuk fel a figyelmet, ráadásul ingyenesre, és két egész napon át tartóra, és azért csak most, mert mi is csak az imént futottunk bele. Merthogy európabajnokság lesz itt, helló, magyar éremesélyesekkel, szevasz! European Freestyle Football Championship 2013 Budapest, hopp!

És akkor át is adjuk a szót a szervezőknek:

Idén kapott először lehetőséget az F3 (Freestyle Football Federation) vezetőitől a magyar freestyle foci társadalom, hogy hazai környezetben adjon otthon a kontinens legrangosabb eseményének. Ez a nagy gesztus jelzi a sportág hazai dinamikus fejlődését, és lehetőséget biztosít a sportot szeretőknek arra, hogy először láthassák hazai környezetben versenyezni a szám két magyar világbajnokát, Szász Kittit és Kovács Péter „Petikét” valamint Európa Bajnokunkat, Karászi Roland „Rocco”-t.

Aki szeretne szurkolni a sok magyar versenyzőnek, vagy szeretné látni a sok kivételes képességű külföldi sztárt, aki szereti a látványosságot, a trükköket, a show-t és mellette egy jó underground, hip-hop zenénél sem kapcsolja ki a rádiókészüléket, azt várjuk szeretettel Budapest szívében, az Ötkertben!

Mindez december 18-19-én, és ha lehet hinni az eseményoldalnak, akkor szerdán már délután egytől indul a labdazsonglőrös buli. Ami a címben feltett kérdést illeti: nem tudjuk, de nagyon fogunk figyelni!

Tűz tartalom 🔥