keresés menü

Katasztrofális elsőrandis sztorikból készült egy tuti fotósorozat

A srácnak, akinél voltatok, előbb el kell indulnia. Te meg nem tudod lehúznia a vécén a szarodat, ezért zacskóban próbálod kimenteni a lakásból, de az a konyhaasztalon marad, az ajtó már becsukva, és nem tudsz érte visszamenni.

A srác, akiről az első randin kiderül, hogy hajléktalan, meg hogy nem hisz a fogkrémben, majd hívogat, hogy nézd meg ahogy zenél, és jöjj rá, hogy összeilletek.

“Két randimon is kiraboltak.”

A srác kilenc haverjával együtt érkezett, majd gatyarészegre itták magukat. Végül a lánynak a csomagtartóban kellett hazautaznia.

Trump-támogató sráccal randizni, aki nem csak elhozza a bátyját is, hanem még poénból tesztelik is az intelligenciád, mikor kiderül, hogy Clintonra szavazol.

Amikor a csaj bevallja, hogy utálja a férfiakat, és csak azért randizik veled, mert nem maradt kajára pénze a műkörmös után.

Az első randin a srác apja állásinterjúra hívta a lányt.

Ebben a randisztoriban a leányzó evett marihuánás sütit, majd folyton a vécére járt ki a koncertről, mondván szellemek hívták onnan.

Amikor egy rosszul elsült szellentés után meg kell szabadulj a boxeredtől az étteremben, majd amikor összebújós együtt alvás jönne, nem mered levenni a farmered.

Amikor a srácot veled együtt gyűjtik be egy kávézós randiról, mivel drogterjesztéssel gyanúsítják.

innen

Tűz tartalom 🔥