keresés menü

Már tagelhetjük is a haverokat az Instagramon

Mindenki kedvenc soklövetű mobilfotó-appja, a Facebook által nemrég felvásárolt Instagram új funkcióval állt elő, ami alig fél napja már használható is: címkézhetjük az ismerősöket, akiket éppen lefotóztunk az aktuális hétvégi bemindenezés közepette, hadd örüljenek. Nem egy forradalmi újítás, hiszen a Kék Birodalom ezt már régóta tudja ugye, ettől függetlenül az Instagram kreatívvezetői még ezt is tudják újszerűen tálalni, ahogy az a fenti videóból kiderül. Az app hivatalos blogjában pedig ezt írják, megintcsak frappáns:

A képaláírások és a hashtagek bemutatják a “mi?”-t, a fotótérkép megválaszolja a “hol?”-t, de a mai napig nem igazán tudtuk megválaszolni a “kicsoda?” kérdését.

A Photos Of You szekcióban (az új felületen a földrajzi elhelyezkedést jelző, cseppszerű ikontól jobbra) így mostantól láthatjuk, ki címkézett be minket adott fotón – persze ehhez iPhone-osként először le kell cibálni a frissítést az App Store-ból, Androidosként pedig a Google Playből. Aztán lehet orrvérzésig jelölgetni a pajtásokat, akár ebben az Urbanplayer-buliban is!

instanew