keresés menü

Már kifestőkönyvet is rendelhetünk az Instagram-fotóinkból

Az elmúlt évek egyik legfrissebb, és egyben legváratlanabb trendje a felnőtteknek szóló kifestőkönyvek. Az Amazon online webáruház tavalyi bestseller könyvei között például több ilyen is felbukkant, és idén már az IKEA is csinált egy ilyet azzal a céllal, hogy oldja a stresszt (amit a bútorainak összerakása okoz, haha). És legyen bármennyire is vicces első hallásra, tényleg működhet a dolog, hiszen az ember ilyenkor kicsit újra gyerek lesz, a gyerek meg ugye szabad, mint a madár.

És most ennek fényében itt a Color Me Book, egy bájos kis koncepció, aminek révén saját nyaralásos, szelfis, ilyen-olyan fotóinkból kapunk egy ilyesmit:

“A Color Me Book története a los angelesi nappalinkban kezdődött, amikor a feleségem épp egy felnőtt kifestőkönyvet színezgetett. Gondoltam, meglepem egy személyre szabott kifestővel, de csodák csodájára sehol nem találtam ilyen lehetőséget. Egy helyi nyomdában dolgozó barátom aztán kisegített, a végeredmény viszont annyira megtetszett a barátoknak és a családnak, hogy rögtön akartak ilyet maguknak is. Úgy döntöttem, megcsinálom a weboldalt” – mondja Cory, az ötletgazda.

A weboldal címével még adósok vagyunk: itt lehet feltölteni a saját képeket és 25 dollár ellenében megkapni a legeredetibb kifestőt.

Tűz tartalom 🔥