keresés menü

Kapaszkodjatok meg, a héten kap egy darab tengerpartot Budapest!

A beruházás mögött álló sikerember, Gerendai Károly elmondása szerint egy olyan természetes fürdőhelyszínt akartak létrehozni, ami versenyre kel a világ legszebb tengerpartjaival. Két és fél kilométeres luxusstrand fehér homokkal és pálmákkal, rengeteg sportolási, illetve különféle gasztronómiai lehetőségekkel. Tehát nagyjából minden, amire ilyen környezetben hajlamos az ember. Kivéve a hangos bulizást.

Egy dologhoz ragaszkodtak régről, a kristálytiszta kék vízhez.

A két részre osztott strand prémium részén akár saját szakaszt is bérelhetsz személyzettel, ami azonban nekünk sokkal jobb dealnek tűnik, hogy a klasszikus részt idén 1000 forintos bevezető napiáron lehet majd használni. Illetve lesz majd délután öt után úgynevezett sunset-jegy ennél is olcsóbban, esténként pedig ingyen is be lehet menni, kajálni, sörözni, ellenni.

A Budapesttől három kilométerre lévő tó autóval, van csomó parkoló, HÉV-vel és az EuroVelo 6 kerékpárútnak köszönhetően bringával is megközelíthető. Ha az időjárás kegyes, akkor már május 26-tól nyitva áll és vár. Egyéb részletek meg a honlapon fent vannak.

Fotók: Lupa Fb