keresés menü

Lesz egy szilveszteri buli Budapesten, ami ügyesen kerüli meg a kijárási korlátozást

CRAZY. De hogyan lehetséges ez?

Maradunk szépen otthon a ‘ecibe, közölte Magyarország Kormányának Vezére december 31-re vonatkozóan, pedig az ősidők óta a kötelező megőrülés jegyében zajlik márminálunk. Robbannak az utcák, megtelnek a terek, locsog a pezsgő, reggelig megy a hujuju és a térdig gázolás a konfettitengerben – azaz ment, az előző években. De aztán történt egy világjárvány, jött vele kijárási korlátozás, ami marad szilveszter éjjelre is.

Hát akkor mi lesz a szokásos univerzális újévüdvözlős balhéval? Mindenekelőtt az, hogy nem lesz. Vagyis többnyire nem. A legnagyobb hazai távközlési cég progresszív zenei projektje, a Telekom Electronic Beats ugyanis kitalált valamit.

Azt találták ki, hogy mégiscsak lehet együtt bulizni, csak épp egy kisebb csavarral.

Olyan csavarral, hogy arra még Mátyás király is csattogva csettintgetne. Tudniillik úgy lehet ott lenni egy hat órán át tartó partiban (Facebook-esemény itt), hogy nem is vagyunk ott – a stabil zenekarok, magas coolfaktorral bíró dj-k, és az omega vizuál mellé ugyanis mi is bedobhatjuk magunkat az éppen zajló műsorfolyamba.

Nem így fog kinézni, nem tudjuk, hogy fog kinézni

Hogy hogyan? Hát a 2020-as év technológiai slágerével, a Zoom applikációval! Csak be kell jelentkeznünk, és bekerülhetünk az élő streambe mi is, az idióta szilveszterező fejünkkel. Egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy fog mindez kinézni, de állítólag mindennek tetejében baszó vizuállal is lehet számolni.

Ráadásul a szervezők még elhívták a két svéd dj-fenomént is, Axel Bomant és Kornél Kovácsot, meg lesz még egy csomó magyar dj, és szupercsapattá összeálló zenekarok. Bővebben itt, mi mindenképp belelesünk majd!