keresés menü

Legalább ezt a kilenc bulit meg kéne nézni a hétvégén, nemde?

Péntek

Abdulla Rashim @ LÄRM
Misztikus, érzelmes, de még bőven táncolható technókkal érkezik a Lärmbe a nem kevésbé misztikus és érzelmes nevű Abdulla Rashim. Technokunst buli, tehát játszik még: Isu és Dork.

Maayan Nidam @ Toldi
Az izraeli származású, Berlinben élő producerasszony különféle művészneveit 1999 óta jegyzi a szakma. Szexi villanytánczenékkel jön. Ízelítőnek legyen itt ez.

Demjén Hirst, A kőszívű ember fiai, Nerz @ Vittula
Először lép fel magyar földön a debütkoncertjét Berlinben adó Kőszívű ember fiai. Érdemes korán érkezni, mert az összesen három zenekarnak tízig tart a kiszabott ideje. Utána Sajó kontraszelektál.

Super Italo Disco @ BOTB
A Recorder.hu delegáltjai, dEndre és Hifi Nyuszi játszanak szuper italo diszkókat immár harmadik alkalommal a Beat On The Bratben. 

Szombat

Clark @ Tesla
A Kontra és a Room 8 után nyit a főváros legjobban várt helye, a Tesla is. Pénteken is lesz már valami, de azért Clark és The/Das az igazán jó választás meglesni, hogy mi is épült az elektrotechnikai múzeumnál.

NVC Klub @ Toldi
A német Egokind, a négypernégyes zenék egyik nagy reménysége premierez lemezt az NVC klubpartiján, de játszik még Norwell is a házigazdák mellett.

11 éves a Deck Attack @ Fogas
A Deck Attack szülinapjára a német James Murphy, azaz Munk érkezik house-ból, elektrofunkból és diszkóból összegyúrt cuccával.

Gunnar Haslam @ Lärm
A L.I.E.S. kiadó holdudvarából érkezik a Lärmbe Gunnar Haslam a elektronikus zene nyelvén megfogalmazott apokaliptikus vízióival. Lájvol még a Silf, illetve djzik Zovek, prsly, Hi és Manek.

Electroclash Party @ BOTB
Vibrator, Jehova, Zefyr, Brandon, Hifi Nyuszi és Gasman elevenítik fel a tíz évvel ezelőtti jailhouse-os lollipopbulikat.

Tali mindenhol!