keresés menü

Koronavírus x Karácsony? Küldd el a kartonhasonmásod magad helyett!

Az idei ünnepi helyzettel mindenki tisztában van, aligha kell ragozni, mennyire lesz szar mostanság a karira készülődni, miközben az ajtón túl egy tüdőre támadó vírus vicsorog, és még az ország toxikológusa, Zacher Gábor szerint is inkább felejtsük el a szentestét, ha jövő decemberben nem akarunk gyászolni.

Ilyen körülmények között egyáltalán nem a csodával határos, ha valaki a túlcsorduló nyomasztódás közepette inkább úgy dönt, hogy a mindig (szinte) mindenben segítő eszközhöz fordul, vagyis a Jó Öreg Humorhoz. Ahogyan most Jose Cuervo tekilagyártó is.

Ő azt találta ki, hogy csinál egy külön oldalt arra a vidám gegre, ha esetleg valaki nem akarja kockáztatni szerettei egészségét, és inkább a saját maga kartonból kivágott mását küldené inkább el a fenyőfa alá. Persze úgy, hogy közben egy italt tart (mégiscsak egy tekilás üzletember ötlete, na).

Fel kell csak tölteni egy jó minőségű fényképet, megadni a küldési címet, és apuka-anyuka már ölelheti is a papírgyermeket!

A szomi hírt a végére hagytuk: csak amerikaiak rendelhetik meg a szolgáltatást. A jó hírt meg a legvégére: szerencsére egy ötletet el lehet lopni, úgyhogy

HAJRÁ!