keresés menü

A Flaming Lips már akkor feltalálta a megoldást a járvány alatti koncertezésre, amikor még nem is volt járvány

És most kiterjesztenék ezt a közönségre is.

A Flaming Lips rockzenekar megtalálta a módját, hogy élőben fellépjen a koronavírus-járvány kellős közepén, amikor nem nagyon illendő fellépni élőben, népes sereglet előtt: a közelmúltban a csapat az NPR Tiny Desk koncertszériájában és a The Tonight Showban is lenyomott egy-egy előadást Jimmy Fallonnal vállvetve, mindezt pedig úgy, hogy minden tag egymástól különálló buborékokban helyezkedett el. És ezt most kiterjesztenék a közönségre is.

Wayne Coyne frontembertől ered az ötlet, aki már tizensok éve nyomja a banda nagy fesztiválos koncertjein, hogy egy embernagyságú átlátszó buborékban lebeg be, hömbölög, sürög-forog a közönség feje felett.

Az 59 éves énekes a BrooklynVegan zenei oldalnak elmondta, olyan koncertre készülnek, ahol megoldják, hogy a fanok is buborékokat kapjanak, három fejenként egyet, szóval családias threesome-ban lehetne élvezni az együttes showját.

“Abszurdnak hangzott eredetileg, de… teljesen komollyá vált” – mondta Coyne. Alig várjuk, hogy megmutassuk, addig viszont megmutatjuk ezt, jó szórakozást:

Tűz tartalom 🔥