keresés menü

Tíz a Kolorádó sokezer arca közül

Kolorádócsütörtök óta lebegett a fejemben ez a koncept, szombat este, naplemente előtt egy órával sikerült beleállni. Így megy ez. Aki ott volt a majorban, annak nem kell részletezni, mit jelent az, ha az ember eltervez valamit. Lehetett volna húsz kép, lehetett volna harminc, tíz lett. De még ennyiből is legördül, hogy a legpestibb budai fesztivál mennyire nem a hipsztermadácstérkivonulról szól.

Zsófi: “a legjobb élményem az emberek, minden mennyiségben. Eljöttem teljesen egyedül és egy csomó embert megismertem. Rossz arccal nem is találkoztam. Annyira spontán mindenki, legutóbb egy lánnyal találkoztam, aki csinált nekem egy hennát.”
Peti bérletes-sátras, tehát az egyik legmélyebb kolorádós típus. Főleg a Ricsárdgír miatt jött, és azért, mert nagyon jó kikapcsolódni ebben a formában a természetben. És szendvicset enni. A kajaárakat tekintve döntött a hozott anyag mellett.
Bálint szerint nagy pozitívum, hogy nincs sok ember, és az is, hogy “egyetlen másik fesztivál sincs kint a nécsörben. Államvizsga meg nem jött össze, úgyhogy itt vagyok. Főleg Todd Terje miatt, de amit az Akkezdet Phiai művelt a GNÚ-val, az is tanári volt, ilyet még nem is láttam.”
Rékáról nem tudtuk, hogy ő tartotta a Kolorádó AcroJóga óráit, de aztán megtudtuk. Szabadidejében embereket reptet.
Izabella a közeli Nagykovácsi lakosa. Nem fogyaszt szeszt, de élvezi, hogy bringával pikpakk Kolorádóban van. Kifejezetten érdekelte az AKPH és a Best Bad Trip összeállása, és a Mulató Aztékokat is rég látta. Örül, hogy ennyi fiatal van itt egy rakáson.
Anna Berlinből: “tavaly adtam egy esélyt a fesztiválnak, gondoltam, idén biztos jobb lesz, mert ezt ígérték. Különösen a BAR72 színpad vonz, már csak azért is, mert máshonnan meg kirakták. Ami a szervezést illeti, az információ áramoltatásán lehetne javítani.”
Márk: “az egyik legjobb barátom volt már itt tavaly is, a másik Skóciában tanul egyetemen, most itthon van, úgyhogy így megindultunk.”
Rebi nemhivatalosan dj-zett a Vittulában nem sokkal azelőtt, hogy megállítottuk. “Baromira élvezem, hogy a nagy fesztiválokhoz képest, ahol mindenki nyomul és ettől agresszív lesz, itt elsétálsz az ember mellett.”
Dorottya: ez az első Kolorádóm és egyszerűen imádom, szuper hangulata van, szeretem ezeket a chillzónákat, amikor leülünk a tűz mellé és dumálgatunk. Fran palermót végig csápoltuk, életem legjobb koncertje!”
Nick Bostonból jött, de hét évet élt Magyarországon. Todd Terje volt a fő célpontja, de a Middlemist Red tagjai meg a barátai, úgyhogy miattuk is itt van. “Olcsó és szép a fesztivál. Sok barátom van, akikkel imádok ilyen helyszíneken lenni.”

(Disclaimer: a képek lövője és a poszt tolója dolgozott az idei Kolorádó kommunikációjában-szervezésében.)

Tűz tartalom 🔥