keresés menü

Kiváló paródiát kapott az internetes idők leggiccsesebb fotósorozata

Nem hinnénk, hogy olvassa ezeket a sorokat olyan valaki, aki ne találkozott volna Murad Osmann-nak és Natalia Zakharovának a #FollowMeTo-címke alá gyűjtött világutazós képeivel, amin a Föld híresen szép helyszínein húzza végig a lány a fiút. Például így:

View this post on Instagram

#followmeto the famous Chocolate Hills in Philippines with @natalyosmann. 🇷🇺#следуйзамной к шоколадным холмам острова Бохоль. Если хотите увидеть истории за этими кадрами – смотрите нашу программу завтра на Первом Канале в 10:10 🇷🇺 We are currently shooting a travel TV show in Russia. Would you like us to do an English version :)? #itsmorefuninthephilippines.

A post shared by MURAD OSMANN (@muradosmann) on

A fotósorozat természetesen rögtön mémmé vált, és a mai napig is sorra készülnek a mindenféle interpretációk. Egy tajvani pár, Forrest Lu és Agnes Chien azonban olyan ütős paródiát készítettek, hogy muszáj őket megmutassuk.

Ők az egész széria megalomán jellegét emelték ki, miszerint az eredeti páros a mai napig nem tudott leállni, és szinte kényszeresen mennek végig a világon a lájkok kedvéért. És nem úgy, ahogy az Instagramon mutatják, hanem valahogy így:

follow-me-parody-taiwanese-couple-forrest-lu-agnes-chien-1

follow-me-parody-taiwanese-couple-forrest-lu-agnes-chien-2

(via)