keresés menü

Törj el karácsony előtt! Mondjuk az alábbi bulik valamelyikében

Péntek

Borrowed Identity @ LÄRM
A berlini Panorama Barban is rendszeresen zenélő Borrow Identity fanki deep house-okkal érkezik LÄRM-be a LavaLava vendégeként. Előtte és utána a vendéglátók csapatják.

S*10 Experiment #2 X Képzős gólyabál @ Corvintető
Összevont multifunkcionális bulika: az év legkúlabb jazzmetálzenekara, a Makrohang lemezbemutat, fellép a Qualitons és a Fixi4. Éjfél után pedig tánczene Hargival, Route 8-tel, Mangóval és Tatlinnal vagy Tatlinnel. 

Nightdrive Karácsony @ Toldi
A Nightdrive szaknévsora és néhány illusztris vendég karácsonyoznak, tehát a szokásos menő tánczenék mikulássapkában, fagyöngy alatt.

Dubapest HiFi @ Kontra
Dub all nite long: a Dubapest HiFi full sound systemmel illetve Babystep és Du3normal a Dub Phase prezentálásában bulizik a hamarosan bezáró Kontrában.

Buster Keaton )UK( @ BOTB
Koraesti kézműves techno az első sörödhöz kilenc és tíz között. Vagy a másodikhoz.

Szombat

Pytzek @ Toldi
A haladó horvát elektronikus zenei szcéna kulcsfiguráját a Dansmusiq csapata repíti a Toldiba. Kiadója a Burek és saját cuccai is megállják a helyüket kontinentális szinten.

Karácsonyi Acid Party @ Kontra
“A legendás karácsonyi őrület ezúttal a Kontra Klub báltermét önti fel savval.” – foglalja össze az eventó leírása a lényeget. Fellépők: Maks, Grema, Wedding Acid Group, Atomik-Gördön-Mesterházy stb.

Manzárd Diszkó @ Room 8
A Larry Levan-féle New York-i Paradise Garage hangulatát megidéző bulin a klasszik disco, funk, soul-zenék mellett az Uber száz darab 2500 forintos fuvart sorsol ki a megjelentek között. 

Népi Papa és a Haverok @ Kuplung
A Gyurcsány-korszak emblematikus zenekara a Kuplungban ünnepli tizedik születésnapját. Állítólag testvérzenekaruk, az Ápolt Koponyák is tiszteletét teszi a neves eseményen.

Tali mindenhol!

Tűz tartalom 🔥