keresés menü

Kanye West egyeztetett Donald Trumppal és csak 2024-ben megy rá az elnöki pozícióra

A nemrégiben rossz idegállapota miatt kórházi kezelésre szoruló repper a híres/hírhedt Trump Towerben találkozott az Egyesült Államok frissen megválasztott elnökével. Először nem sokat akartak elárulni a találkozó apropójáról, de már a titkolózásról is csodás képsorok készültek, kezdjük ezzel mi is:

Trump csak annyit mondott, hogy barátok régóta, majd arra a kérdésre, hogy mi volt a téma, csak annyit felelt, hogy: “Life.” A szőkére festett séróval megjelenő Kanye West pedig annyit tett hozzá, hogy most csak egy fotót szeretne. Aztán szerencsére a twitterén, ahova október óta nem is posztolt, már készségesen osztott meg részleteket a csúcstalálkozóról. Lássuk:

Névtelen2

  • Azért akartam találkozni Trumppal, hogy multikulturális témákról beszéljünk.
  • Olyan témákról, mint a zaklatások, a tanárok támogatása, a tanterv modernizálása, és az erőszak Chicagóban.
  • Fontosnak tartom a közvetlen kommunikációt a leendő elnökünkkel, ha tényleg akarjuk a változást.
  • #2024

Bizony, ezzel Kanye West lehűtötte azt a sokak által osztott álmot, miszerint 2020-ban majd ő mérkőzik meg Trumppal az elnöki székért. Természetesen csomóan kiakadtak ezen a Twitteren, de hát nyilván ezt Kanye West előre tudta. Sokkal izgalmasabb viszont, hogy arról is írnak, a repper akár pozíciót is kaphat a Trump-adminisztrációban.

(via)