keresés menü

Kanye West a kocsijában adott privát koncertekkel teszteli az új számait

Úgy fest a 2014-es év Kanye West lemez nélkül fog eltelni, de arra szinte minden héten van valami apropó, hogy megemlítsük a csodálatos művész urat. Legutóbb egy rajongója készített egy lenyűgöző filmet a Yeezus-turnéból, most pedig a Freaks & Geeks nevű kultikus tinisorival ismertté vált Seth Rogen a Rolling Stone-nak mesélt egy érdekes történetet a repperről.

2013-ban járunk, Kanye West egy filmbemutató után egy New York-i hotel halljában leszólítja Rogent és feleségét, hogy jöjjenek már ki, a kocsijában megmutatja az új, készülőben lévő lemezét. Természetesen nem is Kanye West lenne, ha csak simán csak betenné a lemezt, ő ugyanis instrumentális alapokra a teljes anyagot eltolja freestyle-ban. Majd számonként megkérdezi Rogenéket, hogy na, hogy tetszett, mit gondolnak róla. Végül két óra után elengedi őket.


A színész elmondása szerint roppant nyílt és bátor dolog volt ez Westtől. Később rájött, hogy igazából csak azért ácsorgott a szálloda halljában, hogy elhívja az első ismerős arcot, hogy az véleményt mondjon a lemezéről. Mindenhol a lehetséges jobbítást keresi. Rogen egyébként megfontolta Kanye West filozófiáját, és azóta ő is több próbevetítést tart a filmjeiből.

Kanye West egyébként ekkor kérte meg Seth Rogent, hogy James Francóval készítsék majd el a Bound 2 paródiáját, amiben ugye később Rogen játszotta Kim Kardashiant, a repper feleségét.