keresés menü

Jövőre is folytatódik a Kolorádó Fesztivál a budai hegyek vonzásában

Még a tél sincs itt, de a szervezők fejében már nyár honol, ma legalábbis létrejött a 2017-es Kolorádó eventje a Facebookon. A Toldi vizuális kommunikációján is dolgozó Ál Tomi továbbgondolt borítójával (tavaly a BP Clothing és a Jazzékiel háztájáról ismerős Jakab Peti vitte ugyanezt a súlyosan gyönyörű terhet):

Meg ezzel a szöveggel:

Ami nyáron történt Kolorádóban, az túlszárnyalta minden korábbi víziónkat. Tök jó érzés volt, hogy látatlanban ennyien bizalmat szavaztatok nekünk. Sok dolog kiderült: például, hogy óriás igény van emberi léptékű, ottalvós, budapesti fesztiválra. Az adyligeti napsütésnél is világosabbá vált, hogy alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni, mert imádjátok a fősodortól leváló újdonságokat. Az is egyértelmű lett, hogy a technósok rég nem csak technót hallgatnak, a gitárzenések meg nem csak gitárzenét. A térerőhiány és a frisslevegő meg a legjobb modernkori ajzószer.

Jövőre gombamód növekedés helyett egy lehelettel nagyobb, flottabb és még programdúsabb fesztivált csinálunk. Kiegészítjük építő sátortáborral, plusz egy nappal, plusz helyszínekkel, profibb kempinggel és gördülékeny közlekedéssel.

Akkor ugye ottali.

(Disclaimer: az Urbanplayer főszerkesztője a Kolorádó kommunikációján is dolgozott, illetve dolgozik.)