keresés menü

A jégevés az új trend, legalábbis a kínaiaknál

Emberek, mi történik itt?!

ASMR történik. Ezt a mozaikszót jegyezzük meg gyorsan, mert fogunk még róla hallani. Érezni viszont már eddig is sokan érezhettük.

Ez az Autonomous Sensory Meridian Response nevű jelenség, ami annyira új kutatási terület, hogy még a szakemberek is egyelőre csecsemőként kezelik. A lényege, hogy kellemes(nek szánt) hangok, jelenségek keltenek az agyban olyan érzést, amitől az ember a felhőkben jár (már aki). A reakció pedig, amiben sokaknak része lehetett már, körülírhatatlan tarkóbizsergéssel kezdődik, aztán lecsúszik a gerincen.

Olyasmi, mint egy mérsékelt agyi orgazmus. Vagy a szekunder szégyen ellentéte.

Mindenkinél más válthatja ezt ki, és a kínai közösségi médiában most a jég ropogós elfogyasztásával próbálkoznak sokan, sokmilliós megtekintéseket generálva. Szóval úgy néz ki, ez sokaknak bejön.

View this post on Instagram

❄️ #iceeater #eatice #iceeating #eatingice #chewingice #sonicice #asmrice #asmriceeating #iceasmr #iceeatingamsr #cravingice #icecraving #iceaddiction #addictedtoice #crushice #hardice #softice #shavedice #shaveice #asmreating #chrunchyice #crushedice #iceaddict #hospitalice #icetrays #pica #icecubes #icecrusher #icechips #icelover ❄️

A post shared by CLICK ON YOUTUBE LINK (@iceeeecraving) on

Az ASMR-t, vagyis a jóleső borzongást (hoppá, van rá magyar kifejezésünk!) tehát ezesetben a jégkockák elfogyasztása váltja ki, a legtöbb esetben ráadásul mindenféle színes, megformázott alakzatú fagyott vizet harapdálnak a delikvensek, ami elvileg még kielégítőbbé teszi az élményt.

https://instagram.com/p/BgSorSXgyfq/?utm_source=ig_embed

És természetesen már önálló Instagram-fiók is létrejött ezekre a rövid jégrágcsálós klipekre.

View this post on Instagram

Enjoy!!!!! #iceeating#iceeatingasmr #iceeatingvid #iceeatingvideo#frozen#frozenmilk#frozenstrawberry #frozenyogurt #icecube#crunchyslime#crunchy#frozenice#iceeater#satifying#satifyingslime #satifyigvideo #satifyingvideos #crunchyice #ice#colorice#iceeatingamsr#eatingamsr#eatingfoods#eatingfood#eating#satifyingsounds#satifyingslimes #slime #slimepressing #slime❤️ #slimereview #slimerecipe #iceeatinggg#oddlysatisfying Follow me @satifying_iceeating_video for more

A post shared by Iceeatingvid (@satisfying_iceeating_video) on

View this post on Instagram

#iceeating #asmr #iceeatingasmr #frozenchocolate #frozenchocolateasmr #chocolateasmr #crunchyice #crunchyasmr #eatingchalk #eatingchalkasmr #soap #soapasmr #mukbang #mukbangasmr #slimeasmr #slime #frozenmilk #frozenmilkasmr #spongeasmr #sponge

A post shared by Ice Eating (@iceeatingasmr) on

Az új trend mindenképpen creepy és fura, de tagadhatatlan, hogy valamiféle túlvilági relaxációt képes az ember fejére hozni – állítólag egyesek még álomba is szenderülnek a ropogós hangok hallatán. Íme, itt egyenesen nyolc percen át zajlik a jégmajszolás beleduma nélkül, próbáljátok ki, aztán írjátok meg, sikerült-e elaludni!