keresés menü

Hol helyezkedj ma buliüzemmódba?

seggesbulikah

Péntek

Nightdrive X Aarion @ Toldi
Tudjátok-e, hova esik ma este a legtöbb potenciális COOL LISTÁS? Hát a Toldi táncterére, ahol a hazai hipszterminimál brand, a Budakalászon tervezett-gyártott Aarion ad randevút a Nightdrive fekete lelkű fehérembereinek. Zubogni fog a vodkaszóda meg a frissen nyársalt zenék!

Easy Lovin @ Kolor
Nyilvánvaló, hogy a seggrázócentrum hol lesz ma este, nem is aprítanánk meg szaporítanánk, Slanki és Turner a Paksról érkező Jediiimannal kiegészülve nyesegeti az árenbít, a szkreccset, a reppet.

BAR72 @ Aurora
Milyen a nyolcker, ha jó zene szól, olyan elektronikusféle? Ez derül itt ki ma este. Ha már úgyis az a városipletyka tárgya, hogy a belváros turistás túlcsordulásával a Józsefváros lesz a bulinegyed kettő, akkor miért ne ellenőriznéd le ennek lehetőségeit akár már ma? KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!

Technokunst Klub @ LÄRM
Mit is mondhatnánk? Azt, hogy a Technokunst már egy olyan bejáratott név a fémesen lépdelő tánczenék végeláthatatlan pusztáján, hogy már a fellépőről sem szükségüs írniuk a Facebook-eseményben? Tök igazuk van, hiszen úgyis ott kötünk ki hajnalban. Amúgy a meghívott ezúttal Madridból érkezik!

Anti-Valentine Party @ A38
A line upra ránézve a brostep és a trap cirkuszibb ágazata lesz az uralkodó ezen az estén, a Dubliccel,  DJ N1CE-szal, Ludmillával. Akinek valami vadorzóan hatásvadász feszkólevezetésre van szüksége egy kemény hét után, és nem számít neki az sem, ha nem a világ legkifinomultabb zenéit hallja, annak meleg szívvel ajánljuk!

Szombat

Different Drum: Valentine Day Special w/ DJ Marky @ Room8
Egyik szemünk sír, hogy a Room8 tulajai nem várták meg, hogy befusson az ultimát house klub elgondolása, a másik szemünk meg nevet, hogy ezek után egy másik profi brigád próbálja ki, mit tudnak kezdeni egy fasza, apró klubbal. A Bladerunnaz ráadásul a jelek szerint kívülmerészkedik a törtek / basszuszenék határmezsgyéin, kíváncsiak vagyunk, mi sül ki belőle!

Dub Phase w/ Kong & Malz @ Müszi
Nahát-nahát, a Dub Phase továbbra sem nyomja meg a stop gombot, és eregeti a huszonegyedik századi sötét riddimeket a dubon innen és a stepen túl!

Pure Lust / RAMPUE @ Toldi
Az a jó a kétezertizes években, hogy kis klubokban hallgathatunk annál sokkal nagyobb neveket. Így lesz ez szombaton a Totóban, mert a Pure Lustosok elhívták a csilingelős berlini tavaszhouse mestert, Rampue-t. Minimális dekadencia, túláradó endorfin!

Florian Meindl @ TESLA
Egy darab német techno szaki veszi kezelésbe a Kazinczy utca szuperfenszi csilliklubjának szuperdurva Void hangrendszerét. Nagy lesz!

Tali mindenütt!