keresés menü

Hogyan pacsizz egy buliban? És hogyan csekkold a leheleted? Hiánypótló videók!

bulipacsi

Kikerülhetetlen, hogy életünk egy-egy pontján úgynevezett társas összejöveteleken interakciókba bonyolódjunk idegenekkel, félhaverokkal, ilyen-olyan hozzánk hasonló jópofizókkal. Ilyenkor van az, hogy már a bemutatkozás után tíz másodperccel elfelejtjük az épp elhangzott nevet, mégpedig azért, mert a legjobbat akarjuk adni magunkból. De hogyan tegyük ezt? Hogyan legyünk megátalkodott szociopaták helyett kellemes emberi lények a buliban?

Eva Michon a Los Angeles-i Tenoversix megbízásából készítette ezeket a remekbeszabott tutorial videókat, amikhez fogható aranyszabályrendszert emlékeink szerint még senki nem fektetett le a világ hálóján. Tudtad például, hogy hogyan illendő tüsszenteni? Hát így!

Üdvözölni az új havert? Kézfogással, high five-val vagy ökölbökéssel? Itt a törvény:

Bulipuszi a házban! Ki hinné, hogy ebből is lehet ordas nagy katasztrófa, mondjuk ha mindketten ugyanabba az irányban akarjuk azt ellőni?

A testbeszédnek nem csak olyan komoly eseményeknél van jelentősége, mint egy állásinterjú vagy az első randevú. Hanem bizony a partiban is! Ebből azt is megtudjuk, mit üzen az italunk zöld színe:

Végül, de elmaradhatatlanul itt van a jó öreg honnan fogom megtudni, hogy büdös-e a szám dilemmája. Elképesztő, de erre is van megfejtés!

Ezek után reméljük, hogy mindenki biztonságban tud elindulni pénteken az éjszakába. Aztán ne felejtse el senki sem kommentben megírni, hogyan működtek élőben ezek a kiváló tanácsok!