keresés menü

HIÁNYPÓTLÁS: Érkezik a közösségi ébresztőapp, a Wakie!

Igaz egyelőre még csak néhány országban és csak androidos és windowsos telefonokon lehet igazán jól használni, de örömmel jelenthetjük be: a küszöbön van a közösségi ébresztő-alkalmazás. A Wakie nevű app ráadásul a kellemeset köti össze a hasznossal, ugyanis az ébresztés mellett random partnergenerátor szerepét is betölti. Mutatom és mondom, hogy működik:

vewcxoqouxzgqft0otj6

  •  Először is regisztrálsz a telefonszámoddal, amit az applikáció – nyugi – nem tesz láthatóvá senki számára.
  • Az alkalmazás egyelőre csak a heteroszexuális felhasználókkal számol, de mondjuk megadod a nemed, és ha nem épp a 25. szülinapod van, vagy csak nem arra a korosztályra akarsz rámenni, akkor beállítod azt is.
  • Ezután pedig választhatsz, hogy telefonhívással ébresztesz vagy ébresztést fogadsz az ellenkező nemű felhasználóktól. (Ha épp nincs ki keltsen, akkor a klasszik vekker-funkció aktiválódik.)

Vagyis, ha szerencsénk van, és pont erre vágyunk, akkor vadidegen emberek ébresztgetnek minket kedves szavakkal, amiket mi hörgő-rekedt tónusban, csipát törölgetve köszönhetünk meg szépen.

2014-09-08-15-14-32

Ahogy a csatolt screenshoton is látszik, Magyarországról egyelőre még csak ébreszteni lehet. Viszont reméljük, hamar elérhető lesz a teljes felület, mert hatalmas mókák forrása lehet a hajnali félkómás telefonálgatás.

(via Gizmodo)