keresés menü

Hétvégén a Berghainba villám csapott, leállt a légkondi is, de ez nem érdekelte a bulizókat

A 322 szarvast elpusztító norvég villámcsapás mellett meglehetősen kevés publicitást kapott, hogy a német techno-fellegvárba is becsapódott egy istennyila a hétvégén.

A villám rögtön kinyírta a légkondit, a vakítónak leírt vészjelző fények is felkapcsolódtak három órára, de a buli ment tovább – annak rendje és módja szerint.

A Panorama Barban játszó DJ T. a Facebookon mesélt az esetről: “Még mindig lüktet az adrenalin az ereimben. A tegnapi Panorama Barban töltött este örökre az emlékeimbe égett. A szettem közben csapódott be egy villám, percekre elment a hang, elszállt a légkondi és majdnem az összes fény is a bárban. 

Az emberek levették a ruháikat, mert egy szaunává vált a hely, sosem láttam egy klubban ennyi topless lányt és fiút. A Berghianban (tehát a nagyteremben – szerk.) felkapcsolódott a vészjelző lámpa és órákig nem lehetett lekapcsolni. Sosem felejtem el a vaslépcsőkről látva a meztelen testek tengerének hullámzását és pulzálását. Bárcsak lenne egy fotóm a jelenetről, de mint tudjuk, ami a falak között történik, az ott is marad…”

(via)