keresés menü

Hamarosan letilthatod az instagramos kommenteket egyes posztjaidnál, és bizonyos követőidet úgy általában

Az Instagram bejelentett egy sor frissítést, amik valamikor a “következő hetekben” fognak megérkezni a telefonjainkra. A legfontosabbak a privát szféra védelmének érdekében történnek.

Ezentúl beállíthatjuk majd, hogy egy adott képünk kommentelhető legyen vagy sem, és noha nálam privátra állított profillal eddig is lehetett blokkolni követőket, a letiltás is a frissítések része lesz, vagy legalábbis valahogy megújul. Továbbá végre lehet majd lájkolni a kommenteket is.

A legfurább újdonság, hogy hanmarosan névtelenül be lehet jelenteni az olyan általunk követett embereket, akik a kontentjük alapján ártanak vagy ártani szándékoznak maguknak. Az Instagram pedig összeköti őket a megfelelő szervezetekkel, akik segíteni tudnak nekik. A Verge szerint ez a funkció érdemes lenne arra, hogy a többi közösségi médiában is elterjedjen. És hát végül is a közösségi lét nem merül ki a lájkolgatásban, a törődés és odafigyelés is része. Az már más kérdés, hogy talán jobb lenne, ha mi magunk beszélnénk az illetővel.

(via)