keresés menü

Ha elég fiatal vagy, még te is bőven nevezhetsz az ország talán legkúlabb tehetségkutatójára!

Te tudtad, hogy már 17 éve létezik egy olyan vetélkedő kishazánkban, ahol fiatal feltalálók és művészek mutatkozhatnak be számítógépek segítségével készült munkáikkal?

Na, most már biztosan tudod, és akkor legyen is a neve is: Formáld a világod – Szabadfogású Számítógép Verseny:

“Művészeti alkotásaidhoz a számítógépedet vagy mobiltelefonodat használod? Robotokat építesz, amik hozzájárulnak a világ jobbá tételéhez? Valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál? Ha 19 éves vagy fiatalabb* vagy, nevezz és küldd el nekünk kedvenc munkádat!

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb informatikai megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!”

Nos hát idén is lesz ilyen, és jelentkezhet rá bárki október 13-án éjfélig, aki 2019 december 31-ig nem tölti be a 19. életévét, tehát praktikusan a 2001-ben vagy később születettek. További részletek ERRE!

Aki pedig a korából adódóan kiszorul, annak melegen ajánljuk a korábbi évek győzteseinek a videós prezentációit! Viszont előre szólunk, eséllyel nagyon öregnek fogod magad érezni! :D