keresés menü

Gyerekek, a diszkó ezen a hétvégén is nyitva áll. Buliajánló!

PÉNTEK:

Einfach Berlin Opening Session @ Akvárium
Aki esetleg elfelejtette volna, most belerázzuk a fejébe: igen, ezen a hétvégén indul a bel-belváros családias kultúrmenete a Berlin-Budapest tengelyen. Péntek este nyitóparti Marcel Freigeisttel, Alexander Lorzzal, Dodorinhóval, a magyar színeket pedig az örökifjú Bergi képviseli.

Klaudia Gawlas @ A38, Technokunst
Ha azt mondjuk Technokunst, te azt mondod, ottlevés! Legalábbis ha szereted a mokány, néha fémesebben, néha puhábban sorjázó ütlegeket a dj-pult irányából. Vigyázat, mégsem a tetőteraszon lesz, mert elég vad buli várható, ezért leviszik a hajógyomorba!

SZOMBAT:

A nagy teraszbuli @ Corvintető
Egy berlini dj és sok magyar pörgeti a lemezeket a Corvin áruház tetején reggeltől estig vízparti környezetben. Lesz ugyanis napágy, medence, grill – tehát minden, ami egy forró szombati napon jól jöhet és szomorú, ha nem adatik meg.

Dazzla (Ibiza World Tour) @ NINO
Ma már illik fenntartásokkal fogadni bármit, amire rásütik az Ibiza jelzőt, hiszen ez is egy parasztvakító hívószóvá redukálódott az elmúlt években. Ellenben Dazzla pont az, aki nem ül fel az ilyesminek, és simán otthonhagyja a hatásvadász lemezeit – elég csak ezt a nem olyan régi mixét alapul venni. Még az is lehet, hogy olyan mélyre megy, hogy eltűnik a Vörösmarty tér egy fekete lyukban! (X)

Bobafett @ RoHAM
Bobafett mielőtt a London-bolygóra tenné át a székhelyét még levezényel egy utolsó inváziót társaival: Bobakrome-mal, Zomblaze-zel és Longgal a Rohamban. Ahogy a vele készült interjúnkból tudni lehet, klipforgatás is történni fog az este folyamán, úgyhogy különösen ajánlott a megjelenés.

VASÁRNAP:

Rakéta Fesztivál Zárónap @ A38 Tetőterasz
A hétfői képes-betűs beszámolónkkal már ajánlottuk a fesztivált, de azért itt is jeleznénk, hogy a vasárnapi A38-as záróbuliig minden nap lesz rakétázás valahol a városban mindenféle zenekarokkal, live actekkel, DJ-kel és trú arcokkal.

Tali mindenütt!