keresés menü

A menhelyi kutyák is megkapják a maguk Tinderjét

Emberünk, a litván Vaidas Gecevicius egy szép napon kinézett az ablakon, és egy kóbor kutyát látott elmenni. Nyilván az első ötlete az volt, hogy egy telefonos applikációval lehetne megoldani a helyzetet.

Tehát kéne egy olyan alkalmazás, ami úgy köti össze a kutyára vágyó embereket és a gazdira vágyó kutyákat, mint a Tinder az embereket. Ez lett a GetPet, aminek Litvániában már pörög a tesztverziója.

Állítólag a menhelyek is nagyon örülnek neki, mert úgy látják, hogy ez meggyorsítja a az állatok gazdikhoz kerülését. Naponta több százan töltik le az alkalmazást, ami szintén jó jel.

Remélhetőleg nem az lesz az egésznek a kifutása, hogy a könnyű, tinderes felületnek köszönhetően mindenki különösebb megfontolás nélkül vág bele az örökbefogadásba. Saját tapasztalatból mindenesetre az is elég tud lenni, sőt ez elengedhetetlen a kutyatinder mellett is, hogy az ember ellátogasson egy menhelyre.

A GetPeték későbbi terveik között van, hogy macskák és egyéb kisállatok számára is helyet biztosítsanak az alkalmazásban.

innen

Tűz tartalom 🔥