keresés menü

Füvezett az iskola udvarán a reppvideójában, felfüggesztették :(((((

Kanada legnagyobb szigetén úgy tűnik, nem csak a nyarak hűvösek, de a tanári reakciók is, ha a büntetésről van szó. Grand Falls-Windsor városában esett az eset (amit egyébként lakosságszámát tekintve Törökbálinttal, Balatonfüreddel vagy Pomázzal lehet egy lapon említeni), innen nem sok híresség származik néhány jégkorongozón kívül, de most egy Brad Manuel nevű csávó híres lett a maga módján.

Manuel (azaz Manzy) ráreppelt egy Meek Mill-alapra, forgatott hozzá egy amatőr klipet, de elkövetett egy nagy-nagy hibát: növényszármazékokat szívott benne! A kamera lencséje előtt!!

https://www.youtube.com/watch?v=UlE9kc0i004

Manuelt felfüggesztették, sőt, kivágták a hokicsapatból is – a videó rendezőjét szintén -, ő pedig egy Facebook-posztban úgy reagált, hogy csak zenét akart csinálni, de senki ne aggódjon, soha az életben nem vesz a kezébe hokiütőt.

Valahol viszont mégiscsak az ő javára fordult a kocka: azzal, hogy a hír felütötte a fejét a kanadai CBC oldalán is, a frissen érkező rapper videójának látogatottsága már 200 ezer fölött jár, amire a főszereplő úgy reagált, hogy bár le akarták rántani, innen már úgyis csak felfele vezet az út. A videót pedig csakazértsem fogják törölni a YouTube-ról.

A híroldalon megszólalt egyébként a tankerületi igazgató is, aki azért mondott egy tanulságos dolgot:

“Mindig mondjuk a diákjainknak, hogy mindaz, amit tesznek és mondanak a közösségi oldalakon, örökké megmarad, nem fogják tudni kitörölni. Napjaink társadalmában pedig már a cégek 60-70 százaléka is ezeknek jár utána, amikor valaki jelentkezik egy munkára.”

Szóval vigyázzatok, gyerekek, mert a drog még mindig ROSSZ!