keresés menü

Egy fotosoppolós oldal pénzért azt hazudja rólad, hogy nyaralsz

Hát itt tartunk. Nem elég, hogy a Hotels.com a nyaralási irigységre is reklámot csinált, már olyan vállalkozás is létezik, ami egy kis gempáért azt kamuzza rólad, hogy nagy vakációzásban vagy éppen valami luxi helyen. Vagyis a hülye ember küld nekik egy fotót, ők meg átalakítják azt a kívánalmaknak megfelelően.

“Elküldjük a vakációzós fotóidat, és kezdhetsz is velük nagyzolni a barátok előtt! Mi gondoskodunk a képekről, és arról is, hogy mindent tudj a helyről, ahol voltál” – vagyis ahol nem voltál. Így reklámozza magát a fakeavacation.com.

Az egyetlen jó (???) a lehangoló küldetésű cégben, hogy láthatóan közelében sem járnak az igazi Photoshop-szakiknak (mint amilyen például ő), az elkészített fotóremixek egészen bárgyúak és amatőrök, totális megvilágításkatasztrófákkal, szóval aki nem vak, az úgy fél másodperc alatt szúrja ki, hogy itt valami nem stimmel.

És hogy mennyire nem valami viccről beszélünk, azt némileg igazolja, hogy még bemutatkozó videót is forgatott a cég. Persze, lehet, hogy ettől függetlenül mégis egy hatalmas blődli az egész, hogy jót nevessen mindenki azokon, akik képesek erre pénzt csengetni.