keresés menü

Eleged van bármilyen mocskos hatalomból? Itt a megindulós forradalmi playlisted 🔥🔥🔥

Az elmúlt hetek eseményei érthető okokból verték fel sokak dühét, hiszen sikerült szétkapni az ország legjelentősebb független újságírói műhelyét. És nem ez az első komoly lap, amit megrág, aztán kiköp a sok poliptípus politikus.

Ugyanakkor sokaknak feltűnhetett az is, hogy az emiatt szervezett tüntetéssel nem csak annyi volt a baj, hogy pártzászlók alatt-mögött zajlott, ami meglehetősen lehangoló és hánytató jellegű tény, hanem az is, hogy feltűnően csendesre, semmilyenre, bénácskára sikerült a demó. Kicsit sem csoda, hogy hamar megszületett az Egymillióan a balfasz tüntetések ellen Facebook-esemény. Hát igen, mindenkinek elege van a sehova sem tartó, értelmetlen beszédekkel felajzani próbált, aztán embereket az otthonaikba hazaküldős tüntikből, amik után semmi nem változik.

Nem mondjuk, hogy az alábbi kontenttel biztosan fog, de arra gondoltunk, hogy ha szervezni nem tudunk, legalább összetolunk egy playlistet arra az esetre, ha felmerülne, mi szóljon a következő, remélhetőleg értelmes proteszten, amit remélhetőleg már nem a nyomoronc ellenzéki pártok szerveznek meg. Íme, ez egy bő két és fél órányi menetelés soundtrackje, lehet alkalmazni – mi pedig fogjuk még bővíteni. Van íve, meg minden. Have fun, burn Babylon: