keresés menü

Félsz dolgokat kihagyni? Akkor ezekre a bulikra fáradj el a hétvégén

A nyár eleje egyben a klubbezárások ideje, egy ilyet meg is lehet ünnepelni ezen a víkenden, viszont annyira aggódni még nem kell, mert azért akad a városban ez-az, még előtte vagyunk az úgynevezett balatonbummnak, amikor felperzselt kísértettanyává válnak a jól bevett helyek előterei és erőterei. Mondjuk, merre legyen az arra!

PÉNTEK

  • Ha mellkasrengető jungle és liquid drum & bass menüt fogyasztanál, mindezt koktéllal öblögetve, közvetlenül naplemente előtt és után, akkor A38 orrterasz, Friday, DJ Rennel és Markovval este tízig bezárólag.
  • Ha a csigolyáidnak kedveznél tuskó déli reppzenéből továbbfejlődött suttyó trappekkel, akkor Onehundred és Street Dreams közös buli a Toldiban High Love, VANIS, Lil Sag és Slanki ügyvitelében.
  • Ha a szörfrock ezer árnyalatád hallgatnád meg három magyar bandától, akkor irány az alternatív törekvések nyolckeres főhadiszállása, a Gólya.
  • Ha kurvára hiányzik a már nem létező Amorf Ördögök, akkor egy este erejéig feltámaszthatod a Kobuci kertben.
  • Ha ordenáréban tolnád, akkor más szóba sem nagyon jöhet, mint a Fogasház, ahova a romkocsma humoros hangulatokban döntést hozó döntéshozói a kilencvenes évek minősíthetetlen magyar popsztárjai közül hívtak el olyan elitalakulatokat, mint az Ámokfutók, a Kozmix és a FRESH. Persze lesz Soeri & Poolek, DJ Rabbi Williams (Pándi Balázs, yo) és mások. Szombaton ugyanez folytatódik, csak akkor a basszusos villanyzene mainstreamjével.

SZOMBAT

Tali mindenhol!!!!!