keresés menü

Ezzel a pólóval bárhol megértik a világban, mit akarsz mondani

Akkor az történik, hogy felhúzod az ICONSPEAK pólóját, és az akadályok – ha nem is mindegyik – jó esetben elgördülnek. Még jobb esetben bónuszként egy új barátot is szerzel, mert valószínűleg egy jó adag nevetés lesz a vége.

A szóban forgó ruhadarab ugyanis így néz ki:

Szerte a világban ismert, könnyen dekódolható ikonokkal van telenyomva, úgyhogy ha feltűnik egy mongol fennsíkon vagy egy chilei kávéültetvény tövében az az akadály, ami bekavarna az élmény gördülékenységébe, mondjuk nem vagyunk képesek közölni a megfelelő nyelven, hogy mi bizony most épp egy futballpályát keresünk, akkor csak rámutatunk a labda jelére, és minden meg van oldva.

Wifi kell? A fordított háromszöges hullámformára bökünk. Tudni akarjuk, iható-e a víz? Ott a csap szimbóluma. A buszpályaudvar után kutatunk öt órája? Odanyúlunk a jobb mellbimbónk alá az Ikarusz ikonjára.

Az ICONSPEAK-et három barát találta ki, akik Vietnámban eléggé megszívták a meg nem értéssel, és rájöttek, hogy a leghatékonyabban egy papírral és tollal és a szimbólumok nyelvén kommunikálnak.

Innen rendelhetők a nyelvhelyettesítő darabok!