keresés menü

Kimentem az Etyeki Piknikre, hogy megírjam, mit kereshet egy hipszter az Etyeki Pikniken, de ettől a képtől megállt az agyam

Eleve bátor vállalás volt ez egy olyan közegben, ahol az egy négyzetméterre jutó fehérfoltos-marcangolt farmer, vasalt ing és combon hordott masnitetoválás aránya talán az egész országban a legmagasabb lehet, de erre azért mi sem számítottunk.

Tehát erre:

Nem, nem az átgondolt, ízléses tetoválásokat kell nézni, hanem a fejhallgatót.

A tanulság egyértelmű:

kevés olyan DJ dolgozik manapság a keverő, keverők mögött, aki tudja, hogy nem elég komoly DJ-nek lenni, de annak is kell látszani.

Google-keresésre nem találtam meg ezt a kristályosra kipattintott Sennheiser 25 fülest (amit egyébként én is használok, a luxi berakás nélkül), szóval egy custom made csodát látunk, aminek tulajdonosa így olyan helyekre is beviszi a diszkógömb intézményét, ahol nincs ilyen. Ügyes, nagyon ügyes!

Internetes kutakodásunk során egy ilyen Swarowskis darabot találtunk csak, pont az inverze a fent látottnak, valamivel több rajta a csillivilli felület, de mi a kicsit is becsüljük, úgyhogy fejet hajtunk az etyeki verzió előtt.

Annyit azért hadd tegyek hozzá, ittunk is rendesen. Itt a bizonyíték a híresen hipszter Huji mobilapp révén:

A cikk alapötletét tekintve annyit tudunk elmondani, hogy csak egyvalami keresnivalója van a hipszternek Etyeken: a jól behűtött zöld veltelini.

Üdv, találkozunk mindenhol máshol!

 

Tűz tartalom 🔥