keresés menü

Errefelé tessék beadni a mokány bulit: hétvégi programajánló!

negerrave2

Ahogy szoktuk, attól most sem térünk el: betoppant a péntek, így hát mi sem hagyunk senkit javaslatok nélkül. Ismét lesz sok történés a pesti éjszakában, úgyhogy jöjjön, aminek jönnie kell:

PÉNTEK: Kollektiv Turmstrasse @ A38
A Dansmusiq – vagyis Chrom, Crimson és Grasshop új sorozata – szervezésében, bár ezt már igazán megtanulhattuk mostanra, a megalkuvásmentes house és táncos társterületei nyernek létjogosultságot a hajógyomorban. Stimulus az agynak, ritmus a lábnak, mondják ők, mindez németes lebegéssel megspékelve ma este, mondjuk mi. Facebook-event a fenti link mögött!

koll2

PÉNTEK: Chaos In The CBD @ Toldi
Új-Zéland, house, klasszikus felhangokkal! Persze ezt már körbedicsértük párszor, sőt, belépőt is lehetett nálunk nyerni a bulira, de ettől függetlenül aki csenget a bejáratnál, az is simán a szerencsések közé fog tartozni, mert ezen a NIGHTDRIVE-est nagyon melegnek ígérkezik.

chaoska

PÉNTEK: Sasha Grey Budapestre jön @ Központ
Aki kizárólag toronymagas hipszterfaktorral rendelkező eseményt hajlandó látogatni péntek este, annak a Rumbach-Madách sarkon a helye, ahol mindig, még rossz időben is óriási a buli! Az expornós Sasha Greyt a világ öt legjobb felnőttfilmes színésznője között tartották számon – állítólag -, de már visszavonult, viszont a pornós affinitását regényírásban kezdte kamatoztatni. Új könyve kapcsán érkezik most az Aarion meghívására, fél 6-tól már felolvas, utána Magas Élet dj-szett következik.

sasha

PÉNTEK: Different Drum @ Gozsdu Manó Klub
A Different Drum sorozat célja – ahogyan azt a név is sugallja – elsősorban a fősodortól eltérő aktuális drum & bass zenék bemutatása, régebbi klasszikussal vegyítve. A hangsúly ezen belül is a lélekkel teli vonalon van, de izmosabb basszusfutamok is beleférhetnek. Az intelligens csapatásért ezúttal Statik, Markov és Mentalien felel.

difi

PÉNTEK: KRAFT grand opening @ KRAFT
Hűha, riadó, új placc a városban! Egyelőre még semmit nem tudunk róla, csak annyit, hogy a Széchenyi István téren nyílik, meg hogy az a szlogenük, hogy új erőtér Budapesten, ma viszont hivatalosan is be lehet jutni. DJ Gozth és DJ O’Neal fog rakni fekete zenéket, R&B-t és dancehallt és hiphopot, de Danny Brownt alighanem máshol kell majd keresni.

kraft

SZOMBAT: Stylewalker Day & Night @ csomó helyen
Programok, kedvezmények, izgalmas betekintés a magyar design világába: igaz, ez nem csapatósbuli, hanem napközbeni barangolás, de akit érdekelnek magyar tervezők ügyeskedései, és szeretne magának egyedi ruhadarabokat, az jó, ha tud róla. Részletes programok, térkép, miegymás errefelé.

stylewalker

SZOMBAT: Steampunk Söntés Grand Opening @ Élesztő
A magyar sörfőzés két nehézfiúja, Németh Anti és Kiss Tomi bemutatják a 2013-as tél két legbrutálisabb Imperial Stoutját az Élesztő új belső terében, a Steampunk Söntés és Látványraktárban. Amiről elsőként az Urbanplayeren láthatott fotókat a világ, bizony! Tudjuk, ez sem táncos vigadalom, de bemelegítésnek hátha szívesen választaná valaki.

elesztonyit

SZOMBAT: I Am Legion @ Corvintető
Mi lesz, ha a Noisia és a Foreign Beggars összeáll? Hát exkluzív klubkoncert, lekerekített basszusokkal, kezekkel az égben, meg valószínűleg az egyik legnagyobb tömeggel, amit eddig a Corvintető látott, úgyhogy tessék korán érkezni, értékekre vigyázni, meg ilyenek. Ja, és profi videó is készült a bulihoz, ezt itt mutattuk meg.

iamlegion

SZOMBAT: Keep North @ Toldi
A Finn Film Napok keretében ezen a szombati napon a Keep North hozza a szívhezszóló skandináv zenét a Toldi Klub táncterére, a vendég ezúttal Joonas Kavasto Finnországból, aki bő egy órában foglalja össze, hogyan képzelik el hazájában a popkultúrát.

keeeep

SZOMBAT: Faze Action @ Urimuri
Az újvonalas diszkó donjaiként ismert Faze Action testvérpár lemezlovas felét látja vendégül az Andrássy úti posh-romkocsma, ahol az úri közönség egyszerre nyerhet betekintést az egyre népszerűbb stílus múltjába és jövőjébe. Maxidiszkó!

urika

VASÁRNAP: The Brandt Brauer Frick Ensemble @ A38
Kiváló hétvégézárás áll előttünk az egyik legizgalmasabb német formációval, amit örömmel látnak vendégül a világ koncerttermei. Daniel Brandt, Jan Brauer és Paul Frick együttesének magával ragadó és impulzív, klasszikus hangszerekre komponált, természetes akusztikájú muzsikája a kortárs minimalizmus, a dance-techno és a jazz csípős ötvözete – így lesz csellóból, tubából, zongorából és hárfából csúcstechnológiát helyettesítő hangszerpark. Alapozó videó itt és itt. Ezért mindenképp érdemes lesz kimozdulni a négy fal közül!

brandt