keresés menü

Eldobott cigi lobbanthatott lángra több mint 60 autót egy fesztiválon

A dél-angliai történelmi város, Winchester mellett megrendezett Boomtown Fair Festivalon történt az eset, ami minden fesztiválszervező egyik rémálma: egy kitörő, és gyorsan terjedő tűz.

A függetlenségére büszke, és a punktól a folkon át az elektronikáig számos zsánerben és 24 színpaddal dolgozó gigarendezvényen kiürítették a kempinget, ahonnan sérülésről eddig nem érkezett hír. Persze azzal is szörnyű szembesülni, amikor az ember kocsija porlad szét éppen, a szervezők pedig mást sajnos nem tehettek a tűzoltók navigálásán túl, mint hogy mindenkit biztosítottak arról, hogy segítenek beazonosítani a járműveiket, és gondoskodnak az utaztatásukról.

Az előzetes tippek szerint egy elhajított dekk lobbanthatta lángra a tarlót – mert a fesztivál amúgy a zöldövezetben zajlott olyan nevekkel, mint a Leftfield, Derrick May, Jackmaster, DJ Hype és sokan mások.

Ne hajítsatok el parázsló dekket fesztiválon! Meg amúgy sehol.

Pedig egyébként az esemény nem kisdió, már a promófilmje alapján sem, reméljük, a hír egyetlen angol és magyar és külföldi kedvét sem veszi el a szórakozóderbi jövőbeni felkeresésétől!