keresés menü

Egy nő pucér képeket küld azoknak, akik adományoznak az ausztráliai tűzkárok enyhítésére

Így hát ő meg a kedélyeket enyhíti.

A Kaylen nevű csaj, aki a meztelen filantróp elnevezést is felvette az akciójához, nem mindannapi módját választotta a kalapozásnak egy jó ügy érdekében – viszont annál komolyabban gondolta az egészet.

Kaylen január 3-án azt ajánlotta az internet tisztes népének, hogy aki hajlandó legalább tíz dolcsit adományozni az Ausztrália növényzetét csonkoló borzalmas tüzek által okozott károk enyhítésére, annak küld egy pucér képet.

Az ötlet brutálisan hatékonynak bizonyult: Kaylen pár nap alatt több mint 88 millió forintnyi adományt szerzett az országnak, miután az érdeklődő férfiak telepakolták a levelesládáját bizonyíték-screenshotokkal, hogy küldtek pénzt.

Igaz, mindez nem érte őt sem hátrányok nélkül:

az Instagram egy idő után felfüggesztette a fiókját, a családja kitagadta, a srác pedig, akit szeret, nem beszél vele. “De szarom le, mentsünk koalákat!” – írta.

És akkor álljon itt mégegyszer: közel 90 milla (forintban), három nap alatt. Ő sem volt felkészülve rá, hogy több mint húszezren írnak majd, és már nem is tudja a maradék olvasatlan üzeneteket feldolgozni, de mindenkinek nagyon szépen köszöni, hogy hozzájárultak egy jó ügyhöz.

Kaylen Ward, a filantróp, aki néha meztelen

A segítségre pedig minden formában szükség van: eddig több mint 1500 ház égett le és a lángok több mint 5,25 millió hektáron pusztítanak Ausztráliában.