keresés menü

Ebben az öt kecóban tudnánk elképzelni a legbombább házibulikat

Az Otthontérkép egy olyan ingatlanközvetítő oldal, ami az eladó és kiadó lakások mellett egy csomó kapcsolódó információt is mutat nekünk a környékről, ezzel jópár felesleges kört megspórolva nekünk. A lakásokra rögtön térképen kereshetünk rá, ahol különböző adatbázisok (NAV, FHB Lakásindex, Magyar Posta) adatainak alapján olyan dolgokat is csekkolhatunk többek között, mint hogy:

  • Eladott lakások átlagos négyzetméter ára
  • Eladásra kínált lakások aktuális átlag négyzetméter ára
  • A bérlakások aktuális átlag négyzetméter ára
  • Közös használatú zöldterületek aránya a budapesti kerületekben és városrészekben
  • Bűnözési adatok 2013.03 – 2014.02
  • Népességszám változása 2001 – 2011

Nézzetek körbe az alábbi képre kattintva!

Engem valamiért most az foglalkoztatott leginkább, hogy olyan kiadó lakásokat keresgéljek, ami – hacsak a tulajnak nem para – kiválóak lennének házibulikra. A nagybetűs címmel tudtok átnavigálni az egyes kecók adatlapjára.

Kicsi kecó orbitális extrával

Kattints ide és nézd meg a környék további hirdetéseit is

Egy nagy lakás sokféleképpen lehet jó, egy kicsihez viszont a kreativitásunkra is szükség van. Ez a Rózsák terén található takaros kis lakás már sejtet valamit a nappaliban lévő felhőkarcolós tapétával. Az igazi swagséghez azonban a fürdőig kell menni, ahol is színváltós világítás mellett lehet azon elmélkedni hétköznap esténként, hogy vajon miként fért be a kádba hét ember szombat hajnalban.

A tetőterasz az új erkély

Kattints ide és nézd meg a környék további hirdetéseit is

Az erkély házibuli szemponjából nem a legjobb hely, túlságosan közel van a többi lakóhoz. Ha viszont olyan lakást sikerül kifognunk, aminek a lépcsőházához tartozik tetőterasz, akkor bizony az van, hogy surranópályán vásárolhatjuk be magunk a nagybetűs Magaséletbe. Ez például egy egész szép ilyen kégli a hetedik kerületi Hutyra Ferenc utcából. HUTYRA FERENC UTCÁBÓL!

Ha helyiként akarod megélni a Nyolcker hatalomrajutását buliügyben

Kattints ide és nézd meg a környék további hirdetéseit is

Akkor tökéletes választás lehet ez az autentikus környezetbe, a bérházak közé beszúrt pofás kis lakás. Akik hisznek a szavak erejében, annak megsúgnánk, hogy ráadásul a Víg utcában található.

Már nem pusztán lakás, de még épp nem szórakozóhely

Kattints ide és nézd meg a környék további hirdetéseit is

Az igazi bulilakások azonban mégiscsak ott kezdődnek, amikor hárman-négyen vagy akár többen összedobtok egy hatalmas hodályra. Ez nem csak hogy takarékosabb megoldás, mint egy kis garzon, hanem szinte esélytelen, hogy ne legyen valaki, aki meginna legalább egy sört. Innentől már az sem baj, ha nem a központban vagyunk.

Ezt meg a mennyországból lógatták le

Kattints ide és nézd meg a környék további hirdetéseit is

Nagyjából az előzőnek a luxusverziója. Ezt már elég komoly havidíj ellenében vehetjük birtokba, de ha a 100 négyzetmétert és a két nagy szobát valahogy fel tudjuk osztani 3-4 felé, akkor már a hülyének is megéri ez a Dunára nyíló panoráma egy hatalmas szétcsúszás után való gyógysörös rehabozáshoz.