keresés menü

Sztriptízbárt nyit Drake. És felejthetetlen élményt ígér!

A torontói repper már a hétvégén pedzegette, hogy egy táncos hely nyitására készül. Most azonban bejelentette, hogy ez bizony egy strip club lesz Houstonban, méghozzá olyan névvel, hogy

The Ballet.

A klub megnyitását egyébként valamikor 2017-re ígéri Drake, hozzátéve, hogy eltérő hozzáállással mutatja meg, hogyan is kéne ezt csinálni. Majd így folytatta a Houstonhoz is több szállal kötődő repper:

“Van itt egy kultúrája a táncnak, ami nem csak a vetkőzős hülyeségről szól. Arról szól, hogy vannak itt gyönyörű nőink, van a zenénk, és van a houstoni kultúránk. Csak azt akarom, hogy tudjátok, hogy a legőszintébb és legigazibb módon fogom ezt nektek elhozni.” 

Illetve még annyit tudni lehet, hogy a nők emelvényeken lesznek, és a környezet pedig felejthetetlen lesz. Hogy ebből mi az újszerű, az majd jövőre kiderül.

View this post on Instagram

Tonight is a different take on how it should be done in Houston. Treat yourself don't cheat yourself. Where the women are on a pedestal and the surroundings are unforgettable. The Ballet pop up tonight for HAW. Grand opening early 2017. 😇 #HelloWorld

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

(via)

Tűz tartalom 🔥