keresés menü

Dr Dre lánya 50 Centnek: hányok tőled

A zenei sajtó is beszámolt az elmúlt napokban Dr Dre válásáról, aminek egyik érdekes momentuma, hogy a feleség Nicole Young havi kétmillió (!) dollárt (!!) akar támogatásképp (!!!) a sztárproducertől. Íme képfelvételen a két főszereplő, baloldalon pedig lányuk, Truly Young, aki most szintén szerepet kapott a hírekben:

Szóval Truly Young azzal szállt be a híradásokba, hogy nem bírta ki, hogy ne reagáljon 50 Cent egyik instagramos posztjára, amiben a veterán rapper éppen azon szörnyülködik, hogy “ezek a ribancok totál megkattantak, eleve, hogyan kérhetsz két misit egy hónapra?”

Anyja lányának több se kellett, és azzal riposztolt Ötvenes posztja alatt, hogy

“Mondja mindezt egy csúnya, leharcolt, 2000-es évek eleji rapper, aki csődöt jelentett, és irigykedik a családom gazdagságára és életmódjára. Sok boldogságot a megtakarításaid szteroidokra költéséhez, baszódj meg.”

Illetve: “Az ostoba férfiak nőgyűlölete és tiszteletlensége kibaszottul undorító. Anyámat, apám feleségét ribancnak szólítani megbocsáthatatlan. A marketinges módszereid ugyanolyan alpáriak, mint te. A szüleim fényképének felhasználása, kizárólag azért, hogy felhívd magadra a figyelmet, sok mindent elmond arról, mi nincs ma rendben a világgal. Hányok tőled, és most a generációm összes nőjének nevében beszélek.”

Persze Pengős Srác sem volt rest, szintén Instagramon válaszolt:

“Dr Dre lánya éppen most parancsolta meg, hogy fogjam be a pofámat. LOL.”

Nehéz élet a gengszterélet, yo.