Kate Grant szemceruzát reklámoz a Benefit Cosmetics Ireland friss kampányában. Ez eddig önmagában nem lenne érdekes, de Kate egy Down-szindrómás lány, ami viszont máris más megvilágításba helyezi a történetet.

A divat- és modellvilágban ugyanis hosszú (talán túlságosan is hosszú) ideig uralkodtak a minden szempontból tökéletes és egészséges nők, aminek eredményeképpen korunk egyik legsúlyosabb, de a társadalom által legitimált valóságtorzítása ment végbe a szemünk láttára. Illetve még mindig megy, de szerencsére már repedezik a felszín, és

végre olyanok is kamera elé állhatnak, akik még alig pár éve is tabunak számítottak volna egy castingon.

Végre megjelentek a magazinokban és reklámokban a nem nádszálvékony modellek, hiszen ők is léteznek, a pigmenthiányos modellek, hiszen ők is léteznek, sőt, azok is, akik hegeket viselnek.

A 20 éves Kate pedig most további hátrányos helyzetű embereket inspirál.

Édesanyja szerint Kate tisztában van vele, hogy éppen hozzá hasonló emberek előtt kövezi ki az utat, és tudatosan szeretne kiállni amellett, hogy a veleszületett betegséggel, fogyatékossággal élők több teret kapjanak.

Az pedig, hogy most egy olyan cég arca lehet, ami világszerte több mint harminc országban van jelen több mint kétezer üzlettel, óriásit is lendíthet ezen a jó ügyön.

Igazán kifinomult magasélet: megjött a Roadster print! Lapozz bele, rendeld meg, élvezd! (X)