keresés menü

“Aki már tíz évesen tudja, hogy mi szeretne lenni, abból az is lesz” – interjú Daubner Annával

Folytatódik az Absolut Budapest szuper portrésorozata, amiben az ezerarcú főváros soktízezer fanki arcából mutatnak be egy-egy kiválasztottat.

Ezúttal az a Daubner Anna került a célkeresztbe, akinek a saját nevét viselő ruhamárkája a kifinomultságról, gyönyörű pasztelszíneiról és a karakteres megoldásokról ismerszik meg. És aki már gyerekkorától kezdve bolondult a ruhákért:

“Emlékszem, 10 éves koromban elmentünk apukám osztálytalálkozójára, és már akkor vittem magammal a kis füzetemet, amibe a Spice Girlsnek rajzolgattam fellépő ruhákat. Ott mondta az egyik ismerősünk, hogy aki már 10 évesen tudja, hogy mi szeretne lenni, akkor abból az is lesz. Ez akkor nagyon megragadt bennem! Persze közben volt olyan vágyam is, hogy állatorvos leszek, de ez egy év után elillant, és megint visszatértem a rajzoláshoz.”

Na, és ma hol tart ő? Itt tart.

Anna mesél még a MOMÉra való bekerülésről, az egyetemi évek alatti budapesti divatszíntérről, a branding fontosságáról és persze Londonról, ahova tapasztalni utazott. És tapasztalt. Na de ezt már nem itt meséli, hanem ott, az Absolut blogján, kattintani továbbra is felettébb érdemes!