keresés menü

BZDMG: a feltörekvő repper átlőtte az arcát, hogy felhívja magára a figyelmet (18+)

A mindenféle nézettségvadász challenge-videók után talán már logikus következmény is lehet, mégis tátott szájjal fogadtuk a hírt, miszerint egy indiánai repper, Kasper Knight azért fordította mega ellen a fegyvert, hogy felhívja a közfigyelmet a munkásságára.

Ahogy a lenti, csak erős idegzetűeknek ajánlott videón is látható, elég nagy az elkeseredés. A ravasz meghúzása után, vérző szájjal, halál nyugodtan ecseteli, hogy “bassza meg, kurvára nem érdekel semmi.” Kivéve persze az, ha valaki ad neki pénzt.

A felvétel egyébként állítólag egy videókliphez készült, és azért kellett magának készítenie, mert az eredeti operatőr nem vállalta. Ennek ellenére nincs egyedül az autóban, egy másik, hozzá hasonlóan nyugodt arc hangját is hallhatjuk.

Azt nem tudjuk, hogy miért nem törölték a Facebookról a napok óta megtekinthető videót, de vannak olyan vélemények, miszerint kamu az egész, mások szerint meg vaktöltényt használt, vagy startpisztolyt, hiszen a másik oldalon nem jött ki a golyó.

Akárhogy is a tartalom nagyon durva, annyira nem ajánljuk senkinek, hogy hasonlóval kísérletezzen, hogy meg se mondjuk, mi Knight művészneve, nem hogy még a zenéjét mutogassuk. Ami egyébként felejtős.

(via)